top of page

INFO

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

OTA YHTEYTTÄ: Contact
Vaihto ja palauttaminen

Yritys Studio Kombi (y 3143209-2) myy tuotteita yksityishenkilöille EU:n alueelle, Ruotsiin, Tanskaan, Bulgariaan, Romaniaan, Puolaan, Tsekkeihin, Unkariin ja Monacoon. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Verkkokaupassa myytävien kierrätysmateriaaleista valmistettujen tuotteiden hintoihin sisältyy arvonlisävero, sillä ne tulkitaan lain mukaan uudeksi tuotteeksi materiaalin alkuperästä huolimatta. Verkkokaupassa mahdollisesti myytävien käytettyjen tuotteiden hintoihin ei sisälly arvonlisäveroa, vaan niihin sovelletaan lain mukaisesti marginaaliverotusta.

Verkkokaupan yhteystiedot: 

Sähköposti: info@studiokombi.com

Osoite: Metsäpurontie 19-21 D 00630 Helsinki

TILAAMINEN

Tilauksen tekeminen tapahtuu Studio Kombin verkkokaupan kautta ja tilaamalla hyväksyt nämä tilaus- ja toimitusehdot. Tilauksestasi lähetetään sinulle tilausvahvistus ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli tilauksen tekeminen verkkokaupan kautta ei jostain teknisestä syystä onnistu tai haluaisit maksaa tuotteen laskulla, ota yhteyttä info@studiokombi.com.  

Kaikkia ilmoittamiasi yhteystietoja käsitellään huolellisesti ja niitä hyödynnetään vain tilauksen lähettämiseen ja siihen liittyvien mahdollisien epäselvyyksien selvittämiseen. 

LÄHETYSKULUT

Suomi: 5,90€-15,90€

Vyöhyke 3: Viro, Latvia, Liettua: 11,90€-19,90€

Vyöhyke 4: Saksa, Tanska, Ruotsi: 19,90€-34,90€

Vyöhyke 5: loput EU:n maat, Bulgaria, Tsekki, Unkari, Monaco, Puola ja Romania: 22,90€-45,90€

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Wix Payments. Yhteys on suojattu ja asiakkaalle tietoturvan kannalta katsottuna turvallinen. Maksuvälineenä käy Visa, Maestro, Mastercard, Amex, Diners, Jcb, ChinaUnionPay, CartesBancaires ja Discover, Paypal, Apple pay ja Google pay.

TOIMITUS

Tilaukset lähetetään arkipäivisin ja tilaamistasi tuotteista riippuen toimitusaika on 1-7 työpäivää. 

Lähetykset toimitetaan Postin kautta. Lähetyskulut määräytyvät tilaukseen sisältyvän isoimman tuotteen mukaan ja ne lisätään tilauksen loppusummaan maksamisen yhteydessä. 

Varmistathan tilausta tehdessäsi, että ilmoittamasi yhteystiedot ovat oikein. Emme ota vastuuta virheellisen osoite- tai puhelinnumerotietojen aiheuttamista vahingoista. Virheellisen osoitetiedon johdosta palautuvan paketin lähetyskulut korvaa asiakas. 

NOUTO

Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet Helsingistä Metsäpurontieltä (Maunulassa). Valitse tilausta tehdessäsi verkkokaupassa toimitustavaksi nouto ja otamme sinuun yhteyttä seuraavana mahdollisena arkipäivänä noutoajankohdan sopimiseksi. 

VAIHTO JA PALAUTTAMINEN

Tuotteillamme on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus ja palautuskuluista huolehtii asiakas. Palautusoikeus ei koske tuotteita, joihin on asiakkaan toimesta teetetty jonkinlainen muutostyö. Lähetäthän ennen tuotteiden palautusta ilmoituksen sähköpostitse, johon tulee merkitä tilauksessa ilmenevät tiedot: palautettavat tuotteet, nimi, osoite, puhelinnumero ja tilaus- sekä palautuspäivä. Tuotteet tulee palauttaa kahden viikon kuluessa palautusilmoituksen lähettämisestä. Tuotteen on oltava vastaanottohetkeä vastaavassa kunnossa ja tekstiilituotteissa tulee olla alkuperäinen roikkolappu kiinnitettynä. Mahdolliset särkyvät esineet tulee pakata huolellisesti. Liitäthän kopion palautusilmoituksestasi tuotteiden yhteyteen (selkeällä käsialalla kirjoitettukin versio käy oikein hyvin. Tärkeintä on, että tiedämme palautuksen olevan tulossa ja lähetetyt tuotteet osataan yhdistää oikean asiakkaan tekemään tilaukseen; siksi tuotteiden mukana tulee olla mainitut tiedot. Pidätämme selkeästi käytössä olleiden tai puutteellisen pakkaamisen seurauksena vaurioituneiden tuotteiden myyntihinnat 100%. 

LÄHETYKSEN NOUTAMATTA JÄTTÄMINEN/KADONNEET TAI VIOITTUNEET LÄHETYKSET

Postin ilmoittamien aikarajojen puitteissa noutamatta jätetty paketti palautuu takaisin Studio Kombin verkkokauppaan ja tällöin vähennämme palautuksesta johtuvat lähetyskustannukset hyvitettävästä tilaussummasta. Mikäli paketti on vioittunut saapuessaan, ilmoitathan siitä välittömästi meille sekä postin asiakaspalveluun reklamaationa. 

REKLAMAATIOT

Olemme lain mukaan vastuussa myymistämme tuotteista ja mikäli tilaamiesi tuotteiden kohdalla koituu minkäänlaisia ongelmia, olethan meihin yhteydessä. 

Tilaaminen

TUOTTEIDEN ARVONLISÄVEROTUS

Studio Kombi on arvonlisäverovelvollinen yritys. Myymme verkkokauppamme kautta arvonlisäveron sisältäviä tuotteita sekä mahdollisesti tuotteita, joiden verotukseen sovelletaan marginaaliverotuskäytäntöä ja täten niiden myyntihinta ei sisällä arvonlisäveroa. 

Käytettynä hankitun materiaalin, kankaan tai esimerkiksi puun, työstäminen uudenlaiseksi esineeksi sen sijaan tulkitaan lain mukaan uuden tuotteen valmistamiseksi. Tällöin alv-velvollisen myyjän tulee sisällyttää tuotteen myyntihintaan arvonlisävero. Tälläisiä tuotteita Studio Kombin verkkokaupassa ovat muun muassa kierrätystekstiileista valmistetut vaatteet, asusteet ja kodin tekstiilit. 

Käytettyinä hankittujen ja sellaisenaan muokkaamatta jälleenmyytävien tuotteiden myyntihinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Tälläisiä tuotteita Studio Kombin verkkokaupassa mahdollisesti ovat kaikki tavarat: astiat ja muut koriste-esineet. 

TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Studio Kombin henkilötietolain (10 & 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 12.07.2020. 

1. Rekisterinpitäjä 

Studio Kombi 

3143209-2 

info@studiokombi.com

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Anne Pitkänen

info@studiokombi.com

3. Rekisterin käyttötarkoitus 

Rekisteriin liitetään kaikki verkkokaupastamme tilanneet henkilöt ja rekisterin tietoja käytetään              asiakasviestintään. 

4. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: asiakkaan nimi sekä yhteystiedot.

5. Rekisterin tietolähteet

Rekisterin tiedot saadaan asiakkaalta itseltään verkkokaupassa tehtävän ostoksen yhteydessä. Tekemällä tilauksen asiakas hyväksyy tietojensa tallentamisen rekisteriin. 

6. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirrot EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: 

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. 

7. Rekisterin suojaaminen

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. 

8. Oikeus tarkastella ja vaatia rekisterin tietojen korjaamista. 

Jokaisella rekisteriin kuuluvalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin kuuluvat tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Pyyntö mainituista toimista tulee lähettää kirjallisena rekisterin pitäjälle. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyn ajan puitteissa (noin yksi kuukausi). 

9. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää poistamaan häntä koskevat tiedot rekisteristä. Pyyntö tulee lähettää rekisterinpitäjälle kirjallisesti. Rekisterinpitäjä toimii asiakkaan pyynnön mukaisesti EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyn ajan puitteissa (noin yksi kuukausi). 

   

bottom of page